Fællescentret

Fællescentret

Fællescentret er til rådighed for beboerne i fællesskab. Fællescentret er en to etagers bygning med kælder og elevator mellem etagerne. I bygningen findes spisesal med plads til 60 personer. Receptionen har åbent mellem 10.00 og 15.00 på hverdage. Ved siden af receptionen er et rum, som benyttes til avislæsning, bogbytte og hyggesnak. Fra hallen er der udgang til en skøn lille atriumgård, som er hyggelig at være i på varme dage.

På første sal findes et stort selskabslokale, som kan rumme 90 personer. Der er anretterkøkken og en smuk tagterrasse. Selskabslokalet kan lejes til private arrangementer. Desuden bruges det til fælles arrangementer så som møder, gymnastik, bridge og andre aktiviteter, som beboerne selv sætter i gang.

Vi har svømmebassin (15 m) med tilhørende garderobe, brusebad og sauna for henholdsvis mænd og kvinder. Der findes et gæsteværelse, som beboerne kan leje til overnattende gæster.

I kælderen er der mulighed for billard og bordtennis. Endvidere er der vaskekælder med to vaskemaskiner, tørretumbler, rulle og strygejern.

Kælderen rummer også et lille værksted, som kan benyttes af beboerne. Endvidere findes bebyggelsens varmecentral og svømmehallens tekniske installationer.