Praktiske oplysninger

Lundevangen er en smuk bebyggelse for beboere, der er fyldt 55 år. Den består af 154 ejerlejligheder og en bygning med gode fællesfaciliteter

Lundevangen består af stue- og 1. salslejligheder. Alle har en lille have eller altan. Der er 3 lejlighedstyper:
2-værelses på 66 m2,3-Værelses 
på henholdsvis 69 og 87 m2

Beliggenhed


Lundevangen er beliggende Tuborgvej 11-25, med indkørsel fra Tuborgvej, Svanemøllevej og Lundevangsvej. Bus nr. 21 kører ad Tuborgvej med stoppested ud for bebyggelsen, bus 1A kører ad Strandvejen med busstop ca. 5 minutters gang herfra. Hellerup station ligger et kvarters gang herfra, og der går også bus dertil.

Hvis du har bil, er der mulighed for at parkere på Lundevangsvej eller Svanemøllevej (uden for området). Der forefindes en enkelt gæsteparkeringsplads på området, som kun kan benyttes med gyldig parkeringstilladelse.

Fællescentret i Lundevangen

Fællescentret indeholder bl.a. reception, spisesal, købmandsbutik, svømmehal, vaskekælder, gæsteværelse, og selskabslokale.

Boligens nødkaldeanlæg

Hvis du er faldtruet, så er det muligt at få installeret et nødkaldeanlæg i lejligheden med direkte forbindelse til receptionen i åbningstiden. Herfra vil vi søge hjælp til, at få dig på benene igen. I aftentimerne samt i weekenden omstilles nødkaldet til Tunstalls Callcenter, der besvarer opkaldet og rekvirerer et vagtselskab til at løfte dig om nødvendigt.

Intranet

Lundevangen har et intranet, hvor en række af de vigtigste oplysninger ligger, så som generalforsamlinger, vedtægter, referater, husorden, Park Avisen, fredagsmenu og opslagstavle.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger bedes du henvende dig i Receptionen, Lundevangen.

Tlf.: 24 20 43 21 eller pr. email: lundevangen@live.dk